Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 7 april 2014

Geweldig!

Bij de verkiezingen op 19 maart heeft D66 Wassenaar het geweldig gedaan! Voor de eerste keer ooit hebben we drie raadszetels behaald in Wassenaar. Dat is in de eerste plaats natuurlijk te danken aan alle mensen die op ons gestemd hebben! Maar onze kandidaten en ons campagneteam onder leiding van Ritske Bloemendaal hebben hieraan ook een geweldige bijdrage geleverd.

Inmiddels hebben Fred Sanders als raadslid en Wim Rueck als burgerraadslid afscheid genomen. Geweldig dat zij zich zoveel jaren hebben ingezet!

Eva van Rijen-Kernkamp, Ritske Bloemendaal en Merijn Schik zijn onze nieuwe raadsleden. Wij wensen hen veel succes bij het zorgen voor een goed bestuur in Wassenaar en natuurlijk het realiseren van de voor D66 belangrijke zaken.

Bestuur D66 Wassenaar