Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 9 april 2017

Kandidaten voor het lijsttrekkerschap- opgelet!

De gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vragen nu al onze aandacht. Natuurlijk gaan we ons inzetten om minimaal onze drie raadszetels te behouden en om weer deel uit te maken van het college.

Op onze AVV van 23 maart is aangekondigd dat vanaf 24 maart D66 leden uit Wassenaar die voldoen aan de vereisten zich kunnen kandideren voor het lijsttrekkerschap. De sluitingsdatum is 24 april 2017. Bijgevoegd is het kandidaatsstellingsformulier.

Tussen 24 april en 12 mei (de start van de digitale stemming) zal er een kandidaat-lijsttrekkersavond plaatsvinden. Op deze avond stellen de kandidaten  zich voor en gaan zij kort met elkaar in debat. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om vragen aan de kandidaat-lijsttrekkers te stellen.

Als u de ambitie heeft en u voldoet aan de eisen aarzel niet om u kandidaat te stellen. Mocht u vragen hebben over de procedure of het lijsttrekkerschap, dan kunt u contact met mij opnemen via voorzitter@d66wassenaar of 06 55797587.

Ik wijs u hierbij ook op de raadsleden- en wethoudersscan die u op mijnd66.nl kunt vinden.
De afdelingen in Delft, Den Haag en Leiden bieden cursussen en masterclasses over lokale politiek  en het sociaal liberale gedachtengoed van D66 aan. Met deze afdelingen is de afspraak dat leden van de kleinere afdelingen uit de omgeving hieraan mogen meedoen. Ik raad u dit van harte aan!

Marion Gout- van Sinderen
voorzitter