Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 19 mei 2017

Nieuwe kandidaten gezocht voor de D66-fractie in de gemeenteraad

Nieuwe gemeenteraadsleden gezocht!

Wat We zijn op zoek naar leden met een passie voor Wassenaar en politiek die interesse hebben in het raadslidmaatschap. Denk je dat dit iets voor jou is? Aarzel niet en neem contact op met het bestuur voor een vrijblijvend informatief gesprek. Ook kan je aan de masterclass GR2018 deelnemen. De eerste sessie geeft een reëel beeld van het raadslidmaatschap en de werking van de raad, met veel informatie en ervaringen uit de praktijk. De bijeenkomst eindigt met een borrel waar je vragen kwijt kunt aan ervaren fractie- en bestuursleden. Informatie over aanmelding staat elders op deze op onze website.

Hoe Neem contact op met Marion Gout via voorzitter@d66wassenaar.nl of 0655797587