Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 16 december 2019

Bericht van onze wethouder

Een belangrijke motivator voor mijn dagelijks werk als wethouder is het contact met inwoners. Of dat nu een directeur van een school of woningbouwcorporatie is, een medewerker van SWZ, een vrijwilliger bij SMOW, een bewoner die graag werk wil maken van duurzaamheid of een mantelzorger – de ervaringen die ik hoor helpen mij om de ingeslagen richting in mijn werk te verstevigen of juist bij te stellen.

Graag zou ik ook van D66-leden horen hoe zij de lokale overheid ervaren. Daarbij is het mij om het even of dat beeld gebaseerd is op een ruime eigen ervaring, verhalen uit de omgeving of een eigen beeld. Ik ga het gesprek graag aan. As u een mailtje stuurt naar liaderidder@d66wassenaar.nl met uw telefoonnummer, dan neem ik contact met u op.

Ik besef maar al te goed dat u net zo goed nieuwsgierig bent naar mijn verhalen. Ik zal daarom vanaf nu regelmatig iets van mijn ervaringen delen- zowel in de nieuwsbrief voor de leden als op deze website.