Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 19 januari 2021

Schrijf je in voor de klimaatlezingen van D66

In aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen organiseert de werkgroep Klimaat van D66 in samenwerking met de Thema Afdeling Duurzaam een serie van 8 klimaatlezingen. Een initiatief die tot stand is gekomen in samenwerking met Marcel Beukeboom (klimaatgezant, kandidaat Tweede Kamer D66 en Wassenaarder)  Van 20 januari t/m 10 maart vinden wekelijks klimaatlezingen plaats die via een live stream te volgen zijn. Hieronder vind je het actuele programma. Door op een specifieke datum en aankondiging te klikken wordt je verwezen naar een pagina met een synopsis van de voordracht en informatie over de spreker. Op deze pagina tref je tevens de link voor het volgen van de online lezing.

Nieuwsgierig naar het programma en de mogelijkheid tot inschrijving, klik hieronder op de link en schrijf je in. De toegang is gratis.

Programma