Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 6 november 2021

D66 presenteert concept kandidatenlijst GR2022 Wassenaar

Vandaag 3 november presenteerde de partij de conceptlijst met de kandidaten van de gemeenteraadsverkiezingen 2022 voor Wassenaar. Met een mooi team van bewezen talenten en veelbelovende nieuwkomers laten D66 Wassenaar zien dat wij samen de uitdagingen waar Wassenaar voor staat aan willen gaan.

Er is een goede mix van kandidaten met raadservaring, andere bestuurlijke ervaring, professionele expertise en aantoonbare maatschappelijke betrokkenheid. Stuk voor stuk gemotiveerde kandidaten die graag een maatschappelijke bijdrage willen leveren door zich in te zetten namens D66 Wassenaar in de gemeenteraad als raadslid of als commissielid. Bij het bepalen van de volgorde op de lijst is rekening gehouden met ervaring, specifieke kennis die van belang zijn op de voor D66 belangrijke thema’s

Nieuwsgierig geworden naar de lijst. Kijk snel op de concept kandidatenlijst D66 Wassenaar of bekijk het kandidatenboek.