Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

AFGELAST: D66 Duivenvoorde Discussie- en Debatavond

Maandagavond 18 maart 2019, Voorburg

Beste leden van D66 en andere genodigden, Vanzelfsprekend hebben ook de bestuursleden van D66 Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar met afschuw kennis genomen van de zeer verontrustende berichten uit Utrecht en gaan onze gedachten uit naar ...

Beste leden van D66 en andere genodigden,
Vanzelfsprekend hebben ook de bestuursleden van D66 Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar met afschuw kennis genomen van de zeer verontrustende berichten uit Utrecht en gaan onze gedachten uit naar de slachtoffers en andere betrokkenen. Aangezien de verkiezingscampagne inmiddels is opgeschort, hebben we besloten de DDDD-bijeenkomst zoals gepland voor vanavond, maandag 18 maart, niet door te laten gaan.
Met vriendelijke groet,
Rogier Krabbendam, D66 Wassenaar
Coen Jonker, D66 Voorschoten
Edwin Bastian, D66 Leidschendam-Voorburg”

 

——————————————————————————————————————

De drie lokale D66 afdelingen Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar organiseren samen een aantal keer per jaar discussie- en debatavonden. Iedere keer staat er een actueel of maatschappelijk thema centraal. Deze avonden zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerde inwoners van deze drie gemeenten. Tijdens eerdere edities stonden thema’s centraal zoals ‘de lokale democratie uitgedaagd’, ‘de toekomst van winkelcentra’ en ‘duurzaamheid en vergroening’.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende DDDD-bijeenkomst op maandag 18 maart 2019 waar ‘schone mobiliteit in de regio’ centraal zal staan. Vlak voor de Provinciale Staten verkiezingen twee dagen later een belangrijk thema. Zuid-Holland is een van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde regio’s in Nederland, Europa en zelfs de wereld. Bijna nergens in Europa is de lucht zo vervuild als in Zuid-Holland. Hoe zorgen we dat we niet stil komen te staan en garanderen we tegelijkertijd schone lucht en een fijne woonomgeving voor iedereen?

Sprekers:
Alexandra van Huffelen, kandidaat D66 Eerste Kamer en tevens CEO GVB en voorzitter van de Fietsersbond (nog niet bevestigd).
Jonathan Weegink, coördinator Tweede Kamer / Regiobelangenbehartiger Noord- & Zuid-Holland ANWB (uitnodiging geaccepteerd)
Ton van Rijnberk, kandidaat voor de Provinciale Staten D66 Zuid-Holland (bevestigd onder voorbehoud centrale planning PS campagneteam die de indeling maakt)
Daarnaast zijn de raadsleden verantwoordelijk voor mobiliteit van drie lokale D66 fracties aanwezig en onderdeel van de paneldiscussie.

Kom op maandag 18 maart 2019 om 20.30 uur naar Partycentrum Dekker’s Hoeve in Voorburg. De avond duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Waar? Partycentrum Dekkershoeve, Voorburg.
Hoe laat? Inloop vanaf 20h, aanvang 20h30

 

18 maart

20h30

Dekkershoeve, Essepad 6, Voorburg

Thema

Bereikbaarheid en vervoer

D66 wil fietsen, wandelen en het gebruik van openbaar vervoer stimuleren, naast het verbeteren van de doorstroom voor auto’s.

Lees meer