Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Regionale Wereldvrouwen: bijeenkomst gezonde leefomgeving

woensdagavond 13 maart, Voorburg

Op woensdag 13 maart organiseren de Regionale Wereldvrouwen een tweede netwerkbijeenkomst rond de Provinciale Verkiezingen. Inleiding “De politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten”, zei Els Borst. Waar zijn die sterke vrouwen waar ...

Op woensdag 13 maart organiseren de Regionale Wereldvrouwen een tweede netwerkbijeenkomst rond de Provinciale Verkiezingen.

Inleiding
“De politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten”, zei Els Borst. Waar zijn die sterke vrouwen waar Els Borst het over heeft binnen onze eigen afdelingen? De wereldvrouwen die het vrouwengeluid kunnen laten doorklinken in onze gemeenten, de Provincie en Tweede Kamer? Wij gaan graag met jou op zoek. Om elkaar te inspireren en te helpen maar ook om lokaal inhoud te geven aan vrouwen die nadenken, meedenken en het verschil willen maken.

Regionaal Wereldvrouwen Netwerk
Hierbij nodigen we jou, als vrouwelijk lid van D66, graag uit om deel te nemen aan de tweede netwerkborrel voor vrouwen in onze regio.

Op woensdag 13 maart ben je van harte welkom bij de Wereldvrouwen-bijeenkomst met borrel. Sprekers zijn kandidaten voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. Onze Brigit de Klerk (#14) en Kirsten Wilkeshuis (#2) gaan graag met jou in gesprek over hoe de provincie Zuid Holland jouw leefomgeving gezonder kan maken. Annemiek Jenniskens (#2) van Water Natuurlijk is ook van de partij.
Heeft de politiek invloed op onze waterhuishouding? Kun je wel spreken van een gezonde leefomgeving in onze dichtbevolkte provincie? Gaan groei en groen samen? Kom langs en debatteer mee.

Medio mei zullen we onze derde bijeenkomst organiseren rondom de verkiezingen van het Europees Parlement.
Wil jij je ervaringen delen of heb je brandende vragen aan raadsleden in jouw gemeente? Heb je zin in een gezellige borrel? Wil je andere leden van D66 ontmoeten en mee praten over onze toekomst?
Wees van harte welkom om kennis te maken met andere leden uit de regio en het Wereldvrouwen netwerk.

Uitnodiging
Wat: Netwerk bijeenkomst met kandidaten voor de Provinciale Staten en Waterschap
Thema: Gezonde leefomgeving
Voor wie: Vrouwelijke D66-leden uit Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar (voor vrouwen dus, maar mannen wordt de deur niet gewezen)

RSVP voor 5 maart: Laat weten of je komt ivm catering via mail aan Charlotte
cabos@leidschendam-voorburg.nl of per mobiel aan Gemma 06 2271 1460.

Voel je vrij om een introducee mee te nemen.
We zien je graag op 13 maart.

Namens D66 Leidschendam-Voorburg,
Charlotte Bos, Gemma Breedijk en Brigit de Klerk.

13 maart

20h00 (inloop vanaf 19h30)

Huize Swaensteijn, Herenstraat 72-74, Voorburg
(parkeren bij / openbaar vervoer Bus 23, 26, 28 en 45 halte Station Voorburg)