Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Regiocongres Zuid-Holland

Zaterdag 10 november in Heienoord

Wie gaat er mee naar het Regiocongres van D66 Zuid-Holland, dat wordt gehouden op zaterdag 10 november 2018? Het Regiocongres staat in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 en uiteraard de herindelingsverkiezingen in vier Zuid-Hollandse gemeenten (waaronder de ...

Wie gaat er mee naar het Regiocongres van D66 Zuid-Holland, dat wordt gehouden op zaterdag 10 november 2018? Het Regiocongres staat in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 en uiteraard de herindelingsverkiezingen in vier Zuid-Hollandse gemeenten (waaronder de Hoeksche Waard). Het Regiocongres wordt georganiseerd door het regiobestuur Zuid-Holland, de Bestuurdersvereniging en door onze gastheer de afdeling Hoeksche Waard.

Tijdens het Regiocongres vindt ook de Algemene Regiovergadering plaats. Het programma ziet er globaal als volgt uit:

10.30 uur Opening

10.45 uur Behandeling amendementen verkiezingsprogramma PS2019

12.00 uur Lunch

12.30 uur Toespraak Anne-Marie Spierings, partijvoorzitter

13.00 uur Algemene Regiovergadering

14.45 uur Koffie, thee en de gelegenheid elkaar te ontmoeten

15.00 uur ‘Nu samen vooruit’ – paneldiscussie over mobiliteit en fringemeetings

16.00 uur Vervolg Algemene Regiovergadering

16.30 uur Toespraak Rob Jetten, fractievoorzitter Tweede Kamer

17.00 uur Netwerkborrel

Voor wethouders organiseert de Bestuurdersvereniging de wethouderslunch. Meld je hiervoor aan via de aanmeldbutton.

De agenda en vergaderstukken voor de Algemene Regiovergadering zijn gepubliceerd op website. De amendementen op het concept-verkiezingsprogramma worden uiterlijk 7 november 2018 op de website gepubliceerd.

De bijeenkomst is in het RabobankgebouwReedijk 8 in Heinenoord. De locatie is goed bereikbaar (15 minuten vanaf Rotterdam CS) met het openbaar vervoer. Kijk voor jouw eigen reis op de OV-reisplanner.

Je kunt je online aanmelden voor het Regiocongres, de deelactiviteiten of voor de wethouderslunch.  De toegang is gratis. Aan het organiseren van het Regiocongres zijn kosten verbonden. Ook het voeren van campagne kost geld. Jouw vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten, de lunch en/of de campagne wordt zeer gewaardeerd, maar is niet verplicht.

Mocht je je willen aansluiten bij fractie en bestuursleden, meld dat dan even via secretaris@d66wassenaar.nl ( Willemien Free) dan kunnen we carpoolen of gezamenlijk met het OV.

 

10 november

vanaf 10h30

Rabobankgebouw, Reedijk 8 in Heinenoord.