Steun ons en help Nederland vooruit

Hilde Van der Lee – Zwiers

Bestuursvoorzitter ad interim Afdeling Wassenaar

Wassenaar

Sinds 2015 woon ik met mijn man, en inmiddels ook met onze tweeling, in Wassenaar. We leren Wassenaar en de omgeving nog steeds kennen, maar genieten al vanaf het begin.

Als politiek adviseur voor bedrijven, brancheorganisaties en ngo’s ben ik dagelijks met politiek bezig en zie ik hoe belangrijk het is om je idealen te delen en als het even kan er ook aan bij te dragen dat ze worden verwezenlijkt. Dat hoop ik te gaan doen als algemeen bestuurslid.

Ik heb niet de illusie dat het mogelijk is Wassenaar volledig D66-groen te laten kleuren, maar ik wil er wel voor zorgen dat het D66-geluid gehoord wordt en dat er over het gedachtegoed wordt gesproken.

En er is veel te doen dit jaar. De Tweede Kamerverkiezingen natuurlijk, maar even belangrijk is een goede voorbereiding van de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Daarnaast wil ik me gaan inzetten  om de drempel te verlagen voor nieuwe en jonge leden om de afdeling te leren kennen. Bijvoorbeeld ook een keer een ‘gewone’ borrel in plaats van een afdelingsvergadering of flyermiddag.

Hilde, maart 2017

Meer van Hilde Van der Lee – Zwiers